July 5, 2009

Hapuskan noda hitam

Posted in 1 at 2:24 pm by Ahmad Salafi

KEBANYAKAN wanita tidak tahan melihat noda hitam pada kulit mereka. Noda hitam muncul apabila minyak yang berlebihan menyumbat liang roma yang berdekatan dengan permukaan kulit.

Apabila liang yang tersumbat terdedah kepada kotoran dan bertindak balas dengan oksigen, ia akan menyebabkan terjadinya noda hitam berwarna gelap. Pertempuran untuk memastikan kulit bebas daripada noda hitam adalah sukar tetapi tidak lagi dengan OXY.

OXY Blackhead Clearing Wash mengandungi manik-manik mikro Jojoba yang unik, secara lembut mengeksfoliat permukaan kulit untuk menghapuskan noda hitam dengan berkesan dan mencegah noda hitam baharu dari timbul.

Dengan tindakan pembersihan mendalam untuk membersihkan liang roma yang tersumbat dan menghilangkan kotoran dan minyak supaya kulit anda akan berasa segar dan bersih.

Di samping itu, produk ini mengandungi Vitamin E dan minyak Zaitun untuk menolong memperbaiki tekstur kulit dan mengekalkan kelembapan semula jadi kulit. Hasilnya, kulit anda akan merasa lembut licin selepas dicuci.

Untuk tindakan berkesan dua kali ganda terhadap liang roma tersumbat, OXY Nose Pore Strip bertindak amat baik bersama dengan Blackhead Clearing Wash untuk menghilangkan minyak yang tersumbat, kotoran dan noda hitam dengan segera.

Produk ini mengandungi Minyak Tea Tree semula jadi untuk membantu mencegah cela dan liang roma yang tersumbat. Satu cara yang amat ringkas dan mudah untuk menyahkan noda hitam degil supaya liang roma kelihatan lebih bersih

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: