July 5, 2009

Kulit kekal remaja

Posted in 1 at 2:20 pm by Ahmad Salafi

Kulit kekal remaja

DEMOSTRASI menggunakan produk Anew ketika majlis Pelancaran baru-baru ini.


WANITA ini tidak memerlukan cinta untuk menaikkan seri pada wajahnya.

Bahkan dia juga tidak gusar jika tidak berteman hanya kerana inginkan wajah yang cantik dan bersinar.

Baginya, penjagaan dan pemilihan produk yang sesuai itu penting.

Itulah prinsip penyanyi Syafinaz Selamat yang begitu teruja apabila pertama kali diberi peluang mencuba ANEW Rejuvenate Day Revitalizing Cream dan Night Cream dari Avon.

Sebelum ini, Syafinaz sibuk dengan pelbagai kerja sebagai anak seni yang membataskan masanya ke spa atau salun untuk melakukan rawatan wajah.

Namun, dengan kehadiran produk baru ini, menjadikan wajah Syafinaz lebih muda dan segar.

“Dalam seminggu selepas menggunakan produk ini, kesan pada wajah saya amat ketara.

Saya tidak perlu lagi memakai solekan, cukup sekadar maskara dan gincu, wajah saya sudah nampak segar,” katanya pada majlis pengenalan siri rangkaian ANEW Avon ini di Andana@Glenmarie, Holiday Inn Glenmarie Kuala Lumpur, Seksyen U1, Shah Alam, Selangor.

Sementara itu, krim dengan hasil klinikal yang terbukti memberi hasil bak rawatan anti-penuaan wajah tanpa perlu keluar dari rumah.

SGel-krim bertekstur ringan yang unik ini dihasilkan dengan gabungan tiga teknologi unggul eksklusAif ciptaan Avon yang mengikut semula langkah rawatan anti-penuaan wajah dari spa professional:

Kompleks Exfo-Smoothing: Menyental dan menyerlah semula kulit agar kulit lebih mulus dan tampil lebih segar, muda dan sihat.

Teknologi MiniExtraction: Bertindak bak ribuan pengekstrak mikro untuk menyedut keluar kotoran dari liang roma, dan mengetatkannya.

Teknologi Facial FX: Memperkukuhkan hubungan sel dan membantu menjadikan kulit lebih licin dan anjal.

Avon telah mengadakan ujian klinikal untuk melihat persamaan hasil anti-penuaan kedua krim ini dengan sebuah spa mewah di sebuah hotel terkemuka di Amerika Syarikat.

Hanya sapukan selapis krim siang di wajah anda selepas membersih dan menyegar wajah di pagi hari. Pada malam pula, sapukan krim malam anda sebelum tidur agar anda bangun dengan wajah yang lebih muda bertenaga keesokan harinya.

Krim ini didatangkan dalam saiz 30g. Ianya boleh didapati di Butik Kecantikan Avon seluruh negara atau dari Wakil Avon anda pada RM79.90 (S&S RM91.90) setiap satu. Untuk maklumat lanjut, hubungi AVON Hotline di 03-79657100, atau layari http://www.myavon.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: